Monday, January 17, 2011

iTS mE...


salam..hye bertemu kembali 'beauty of life'..
hari nie berjalan seperti biase..hidup perlu dilalui dgn ceria...
entah kenapa..rase ltey btol hari nie...maybe dah terlampau aktif kot di siang hari...
tadi di kelas dikejutkan dengan satu soalan dari my classmate..
" ros..ko ade makan suplemen ape2 ke? nampak aktif je...tak ngantok pun.."
haha...terkejut btol...jawapan yang aq beri..
" mane ade...biase je..tak amik ape2 suplemen pun..ha! minum byk air kot..haha"
ckp pasal air mmg aq nie hantu air..bawa satu botol air tak sampai stgh jam masuk kelas..
dah tinggal suku air to...hehe tak pasal2 kawan sebelah jadi mangsa sponsor air..nasib lah ye..=)
tapi yang tak beshnye...bile petang aq dah tak seceria pagi..nk tahu kenapa?
sebab ade seorang brother ckap aq gemuk....
brother nie in same organization with me..biase la kan..bab2 berat nie girl mmg sensitif...hehe
tak pasal2 ter'touching'....habis semua org dalam bilik to di tnya aq.." ros nie gemuk ke?"
cian diorng kena jawab..nasib baik ade buah hati pengarang jantung yang
bagi jwapan yg menggembirakan kate tak gemuk..ok la...tapi mane la tahu dye amik hati je kan...huhu
( hati mmg dah kena amik pun..hehe) tapi cube korang tgok...gemuk ke aq dalam gmbr to? kalau
tembam to maybe cana accepted lagi sebab pipi aq nie mmg susah nk turun...
tapi to gmbr tahun lepas wakto raya aidilfitri...nanti aq selitkan gmbar yg agk terbaru k...hehe
dah lega dapat luahkan perasaan kt cni..thanks my blog...mmuaaahhh




3 comments:

  1. ok syg...hehe..ayg ni klau dsuruh mengarang memng pnjang lebar...

    ReplyDelete
  2. yela..touching tau...hehe..thanks syg...miss u..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...